Fiskefrikadeller med tatarsauce

Fiskefrikadeller med tatarsauce  
4 pers

Fiskefrikadeller:  
1 pk fiskefars, gerne laksefars
100 g fintrevet squash el gulerod  
1 æg
1 spsk frisk dild el 1 tsk tørret  
1 tsk løgpulver
3 spsk rasp
1 tsk salt

Tatarsauce:
100 g mayonnaise
2 spsk creme fraiche  
1 tsk dijonsennep
1 spsk kapers  
4 små cornichoner
1/2 løg
2 spsk persille  
Salt og peber

Riv squashen/gulerøden fint og bland det med farsen sammen med resten af ingredienserne. Steg frikadeller i olie på en pande.  
Imens laves tatarsaucen ved at hakke kapers, cornichoner, løg og persille fint og vend dem med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.  
Server frikadellerne med tatarsauce, bådekartofler og en god salat.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Opskrift indeks. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *