Kylling Enchiladas

Kylling Enchiladas
4 pers

1 løg, hakket fint
5 skriver sylte jalapenos, hakket fint
1 spsk rapsolie
3 fed hvidløg, hakket
2 tsk chili pulver
2 tsk stødt spidskommen
3 tsk sukker
1 glas tomatsauce (ca 400 g)
1 dl vand
2 tomat, uden kerner og hakkede
700 g kyllingebryster
1 kugle mozzarella (125 g)
6 store tortillas
150 g revet ost
salt og friskkværnet peber

Envidre:
200 g røde bønner
150 g majs

Svits løg, jalapeno, 1 / 2 tsk salt og olie i en gryde, til det er klart, uden at det har taget farve. Kom hvidløg, chili pulver, spidskommen og sukker i, og svits det i ½ min. Rør tomatsauce, vand og hakket tomat i, og lad det kog til du har en tyk sovs, det tager fra 15-30 min. Tag et par spsk fra til at komme ovenpå enchiladas.
Steg kyllingebrysterne imens på en pande til de er gennemstegt og krydr med salt og peber. Riv kødet i mundrette stykker. Kom kyllingen og mozzarella i tern, ned i den færdige tomatsovs og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på de 6 tortillas og drys med majs og røde bønner. Rul dem sammen og læg dem i et fad. Fordel tomatsaucen over og drys med revet ost og bag dem i 20 min ved 200 grader.
Server dem varme med creme fraiche, guacamole, mexicanske ris og salat.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Opskrift indeks. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *